Turforslag

Velkommen til Hellas, et sted hvor dine Middelhavsdrømmer kan gå i oppfyllelse!


 Hellas er et land med vakre motsetninger, en konstant reise i tid, fra nåtid til fortiden og tilbake igjen. Lei en bobil og opplev severdighetene, lydene og smaken av det moderne Hellas. Gå gjennom olivenlunder og rundt på arkeologiske funnsteder. Besøk klyngen av øyene, nyte strendene og fjellene og utforske den fantastiske naturen. Nedenfor finner du et utvalg av Kjøreruter, som tilbyr deg ulike forslag til ruter rundt om i Hellas, en liste over campingsteder og servicepunkter for bobiler. Følge solen. Leve hver dag til det fulle!

TURPLAN 2
TURPLAN 2

Klassiske Hellas

Hellas er mer enn øyer, sol og strender. Også det greske fastlandet har mye å by på for den eventyrlystne turist – flotte fjellformasjoner, en unik historie og arkeologi, og muligheten til å møte det «virkelige» Hellas.

LES MER


TURPLAN 4
TURPLAN 4

Kreta Bobiltur

Kreta er med god grunn kjent som et feriemål. Bortsett fra solen er det store naturvariasjoner med grønne fjell i vest i kontrast til det tørrere øst, alt omgitt av flotte strender. I tillegg til dette finner man beviset på en dramatisk historie tilbake til minoene, de gamle grekerne og romerne, venetianerne og de ottomanske tyrkere. Du har en øy full av interessante opplevelser, som er en glede å reise rundt i. Det gode veinettet gir deg sjansen til å se alle Kretas største severdigheter på relativt kort tid og samtidig få en smak av den særegne kulturen i fjellandsbyene.

LES MER

Få mer informasjon

KONTAKT OSS