Routesuggesties

Welkom in Griekenland, een land waar uw fantasie ongetwijfeld realiteit wordt!


 Griekenland is een land met prachtige tegenstellingen, een reis door de tijd van het heden naar het verleden en weer terug. Huur een camper en verbreedt verbreed je horizon. Ontdek de cultuur van het oude Griekenland en vergeet vooral niet te genieten van het nieuwe Griekenland. Wandel door olijfgaarden of ga naar archeologische opgravingen. Vaar naar de eilanden, geniet van de schitterende stranden, de bergen en de adembenemende landschappen en vergezichten. Hieronder treft u een keuze aan vakantieroutes aan die u suggesties bieden voor verschillende camper reizen door Griekenland, evenals een lijst met campings en camperservicepunten. Ga de zon achterna en geniet!

ROUTE 1
ROUTE 1

Peloponnesus toer met een camper

Peloponnesus, het zuidelijkste deel van het vasteland van Griekenland, geniet van de zomer met al uw zintuigen van begin april tot eind oktober. De blauwe zee, de exotische stranden, het heldere Egeïsche licht, de gastvrije bevolking, de unieke architectuur en de cultuur maken de Peloponnesus tot een ideale vakantiebestemming. Laat u zich gevangen nemen door de rijke geschiedenis en hedendaagse moderne relateit. De lengte van de reis of de bezochte plaatsen kunnen variëren afhankelijk van de leeftijd en de interesses van elke reiziger.

Lees Meer


ROUTE 2
ROUTE 2

Griekse cultuur, archeologische sites

Griekenland is niet alleen maar eilanden, zon en strand. Het Griekse binnenland heeft veel te bieden aan de avontuurlijk ingestelde toerist: fantastische bergen, een rijke historie en archeologie, en de kans om kennis te maken met het ‘echte’ Griekenland. Als je niet het hele eind wilt rijden of niet in het bezit bent van een eigen camper is het een aantrekkelijke optie om naar Athene te vliegen en daar een camper te huren. Dit bespaart reistijd en -kosten, waardoor je meer kunt genieten van wat Griekenland te bieden heeft. Griekenland is geografische gezien een vrij compact land, de afstanden zijn niet te groot en er is overal wel iets te zien. Als voorbeeld van hoeveel je kunt zien in relatief korte tijd onderstaand een reisschema voor een trip van Athene naar de Peloponesos, door het binnenland ten noorden van de Golf van Corinthe, met inbegrip van de meest interessante archeologische gebieden en bezienswaardigheden.

Lees Meer

Wilt u meer informatie?

CONTACT ONS